Naroči
RE-Lite PLUS
v naslednjih 20 minutah in izkoristi priložnost naše izjemne ponudbe!
POZOR: Zaradi velikega povpraševanja so dnevne zaloge omejene. Danes, 22.11.2019 , imamo trenutno izdelek NA ZALOGI in ga pošljemo v roku 24 ur po prejemu naročila. Pohitite in naročite ZDAJ!
Odkrijte kako je na tisoče Slovencev izgubilo do 32kg z uporabo RE-Lite PLUS!
Pohitrite svoj metabolizem za 317%!
Že 4986 Slovencev je izgubilo do 32kg!
Brez lakote, odrekanja in napornih vadb!
Izvleček, ki maščobo med spanjem topi in izloča iz telesa!
Starodavna skrivnost Afriških gora!
4986 ljudem se je letos uspelo rešiti odvečnih kilogramov in pridobiti popolno postavo! Sedaj je lahko tudi vaša  postava popolna s RE-Lite PLUS še pred poletjem! Naroči takoj!
Ljubljana,

STROKOVNJAKI NAVDUŠENI – Naravna skrivnost, ki topi maščobo!

Znanstveniki so ponovno izvleček Rosehipa, ki ga že stoletja uporabljajo staroselci v planotah Afrike. Zahodna znanost zna končno razložiti kako čudežna smola pomaga pri topljenju maščobe in ohranjanju mišic. Stoletja so ljudje lastnosti Rosehipa pripisovali čudežem. Sedaj so končno na voljo klinične raziskave, ki brez dvoma dokazujejo kako točno so ljudje izgubili tudi do 35 kilogramov v enemu mesecu brez stradanja in trdih vadb. Sedaj lahko tudi vi pozabite na umetna prehranska dopolnila in diete, ki vam prepovedejo vse. Čas je, da izkoristite 400 let staro skrivnost izvlečka največje skrivnosti Afrike!

Pozabite na drage večmesečne tretmaje, ki bodo dali le začasen rezultat - sedaj imate tukaj učinkovito rešitev za popolno postavo še pred poletjem!

Želim izgubiti odvečne kilograme in trdovratno maščobo! Pošljite mi mojo RE-Lite Plus takoj!

RE-Lite PLUS - naravna rešitev za popolno postavo!

RE-Lite PLUS je popolnoma naravna črna smola najvišje kvalitete, ki je že iz davnine znana po tem, da topi odvečno maščobo okoli trebuha, stegen, zadnjice in drugih trdovratnih mestih.
Rezultati so trajni, saj se s časom telo samo odvadi shranjevati hrano v maščobne zaloge.

RE-Lite PLUS vam bo pomagala, da oblikujete svoje telo in pridobite popolno postavo, ki si jo zaslužite. Izvleček se v celoti absorbira v telo in učvrsti mišice ob tem pa začne iz telesa izločati maščobo!

Na tisoče Slovencev je že izgubilo odvečno maščobo s pomočjo RE-Lite PLUS. Kljub temu, da je v Sloveniji na voljo šele nekaj mesecev so zaloge skoraj popolnoma razprodane zaradi izjemnega zanimanja medijev in zadovoljnih strank! Odkar so znanstveniki objavili najnovejše raziskave o učinkih izvlečka Rosehip je proizvodnja skoraj popolnoma zasedena. Ker RE-Lite PLUS vsebuje samo najbolj kakovosten pridelek je zato dobava omejena. Ne izgubljajte časa z neučinkovitimi proizvodi in si zagotovite svojo še pred poletjem!

Predstavljamo vam:učinkovito rešitev, ki vas bo osvobodila odvečnih kilogramov in poskrbela za trajno rešitev – popolno postavo!
Želim učinkovito rešitev za popolno postavo! Pošljite mi moj RE-Lite PLUS takoj!

Kako RE-Lite PLUS topi maščobo?

Imate premalo časa za vadbo in pripravo zdravih obrokov 5x dnevno? Se s težavo upirate nezdravi hrani? Ste že večkrat preizkušali dieto samo, da se kilogrami spet povrnejo?

Zaradi stresnega življenja in obilice nezdrave hrane okoli nas je danes težje kot kadarkoli prej vzdrževati popolno postavo. Kljub temu pa bi vsi radi izgledali vrhunsko, ko se približa poletna sezona.

RE-Lite PLUS ima popoln učinek v 97 % primerov. Izvleček Rosehipa je edino sredstvo za topljenje maščobe, ki je prepričalo vse znanstvenike, ki so ga preiskovali. Poleg tega, da RE-Lite PLUS topi maščobo in hkrati gradi mišično maso pa pomaga tudi pri številnih telesnih težavah. Na tisoče Slovencev, ki so že izgubili kilograme je dokaz, da je RE-Lite Plus najboljši izdelek za izgubo teže, ki je trenutno na voljo pri nas!

Izguba kilogramov z RE-Lite PLUS

Kljub temu, da so rezultati RE-Lite PLUS za večino uporabnikov naravnost čudežni in rešitev, ki jo iščejo že celo življenje pa je delovanje popolnoma preprosto. Izvleček poskrbi, da vaše telo dobi to kar išče že leta.

Kako RE-Lite PLUS vpliva na vaše telo:

 • Zmanjša količino stresnega hormona tako, da lahko telo samo izloči toksine
 • Telesu prepreči, da zaužito hrano shranjuje kot maščobo
 • Telo prične s topljenjem maščobe okoli trebuha, zadnjice in trdovratnih predelov
 • Odvečne kalorije se shranijo v obliki mišične mase ali pa izločijo iz telesa
 • Poveča količino elastina, da se koža enakomerno “zategne” okoli nove postave
 • Telo sprejme novo obliko in začne dolgoročno oblikovati postavo vaših sanj!

Dr. Alexey Vladimirovich Kovalkov

Doktor Alexey Kovalkov je eden najboljših strokovnjakov za prehrano in po poročanju revije Forbes najboljši ruski strokovnjak za izgubo telesne teže in oblikovanje telesa. Z doktoratom iz Pirogov Ruske Narodne Zdravstvene Univerze je verjetno eden izmed najboljših poznavalcev izvlečka Rosehip, ki izhaja iz planot Afrike.

O RE-Lite PLUS je povedal: “ V svojih 25 letih kot vodilni strokovnjak na svojem področju lahko brez dvoma povem, da v tem trenutku na trgu ni na voljo bolj učinkovitega izdelka kot čisti izvleček – RE-Lite PLUS! Naredili smo številne klinične raziskave, ki so brez dvoma pokazale vpliv RE-Lite PLUS na obliko telesa pri udeležencih vseh starosti. Najbolj pa preseneča dejstvo, da RE-Lite PLUS vpliva na izgubo kilogramov tudi pri udeležencih, ki niso spremenili svojih prehranskih navad ali aktivnosti!”

Gorovje Južne Adrike - najbolj kvaliteten izvleček Rosehip

Obstaja več vrst Ruba rubiginosa ali Rosehipa, ki se pojavljajo na trgu. Rosehip, ki je največkrat na voljo v trgovinah je navaden šipek, ki se proizvaja na več lokacijah po svetu. Ruba rubiginosa vsebuje 100% čisti izvleček Ruba rubiginosa iz gorovij afrike. Ruba rubiginosa do sedaj praktično ni bila na voljo v zahodnem svetu zaradi močno omejene količine. Sedaj je prvič na voljo tudi v Sloveniji in povpraševanje je naravnost neverjetno!

Ali je RE-Lite PLUS prava zate?

Ste že večkrat uspešno izgubili kilograme, ki so se hitro povrnili?

Ali kljub vsemu trudu preprosto nimate časa za popolno prehrano?

Ste genetsko nagnjeni k odvečnim kilogramom kljub dobrim življenskim navadam?

Imate občutek, da kilograme izgubljate težje kot ljudje okoli vas?

Če ste na katerokoli izmed zgornjih vprašanj odgovorili z DA bo RE-Lite PLUS popoln izdelek za vas. Ponudite svojemu telesu priložost in poskrbite za popolno postavo!

Kako boste izgubili težo z RE-Lite PLUS

Element
Vpliv

Stresni hormon

RE-Lite PLUS zmanjša količino stresnega hormona v telesu. Kortizol ali stresni hormon se sprošča v telesu ob pomanjkanju spanja ali povečanem stresu in upočasni metabolizem in poveča količino maščobne zaloge v telesu. Najbolj opazno se kortizol v telesu poveča ob občutku lakote zato klasične diete ne delujejo oziroma se napredek kmalu ustavi. Rosehip zavira proizvodnjo tega hormona in telesu omogoči topljenje maščobe.

Metabolizem

RE-Lite PLUS pohitri metabolizem. Vpliva na hitrost s katero vaše telo prebavlja hrano in katere hranilne snovi porabi iz zaužite hrane. Počasen metabolitem je simptom modernega časa saj zaradi nekvalitetne prehrane in življenskega sloga trpi naše telo. Rosehip ponovno vzpostavi vaš naravni metabolizem kot ste ga imeli pri 20 letih.

Shranjevanje maščobe

RE-Lite PLUS zaustavi shranjevanje kalorij v maščobne zaloge. Kljub temu, da zaužijete enako količino hrane kot jo sicer se ta hrana ne bo shranjevala v maščobo ampak se bo porabila za energijo. Kljub temu, da telo z leti poveča maščobne zaloge ga je mogoče prepričati, da jih ne potrebuje. Rosehip bo vaše telo prepričala, da ima dovolj zaloge in bo hrano raje pretvorila v večji nivo energije, ki jo potrebujete za vsak dan.

Mišična masa

RE-Lite PLUS bo pomagal pri izgradnji suhe mišične mase. Kljub temu, da se večina ljudi osredotoča samo na izgubo kilogramov pa je pomembno tudi, da se izgradi suha mišična masa, ki oblikuje telo. Z dovolj suhe mišične mase bo vaša zadnjica in trebuh čvrsta in privlačno oblikovana. Rosehip vpliva na obliko telesa, ki jo občudujemo v medijih. Ozek čvrst trebuh in zapeljiva zadnjica. Pri moških pa zaradi genetske zasnove pomaga tudi do širjših ramen in hrbta!

Zgradba telesa

RE-Lite PLUS vpliva tudi na prirojeno obliko telesa. Kljub temu, da so nekatere ženske rojene s širšimi boki in, da imajo nekateri moški šibek zgornji del hrbta pa niste obsojeni na tak tip postave. Rosehip pomaga vašemu telesu, da tudi v mirovanju stremi k klasično privlačni obliki telesa ne glede na spol. To je eden izmed najbolj privlačnih lastnosti, ki jih pripisujejo RE-Lite PLUS.

Poraba kalorij v mirovanju

RE-Lite PLUS poveča količino kalorij, ki jih vaše telo porabi v mirovanju. Kljub napačnem prepričanju vaše telo večino kalorij porabi v mirovanju in med normalnim dnevnim delovanjem in ne med telovadbo. Rosehip poveča porabo kalorij med spanjem, počivanjem in delu. Kljub enaki količini zaužitih kalorij bo vaše telo izgubljalo težo od jutra do večera.

Zmanjšanje apetita

RE-Lite PLUS bo zmanjšal vaš apetit. Kljub temu, da boste v prvih dneh uporabe opazili povečano lakoto zaradi obnove vašega metabolizma bo črna smola dolgoročno zmanjšala vašo lakoto. Telo se privadi na nov način delovanja in ne potrebuje dodatne hrane za energijo.

Priporočajo ga strokovnjaki

"Najbolj učinkovit način izgube odvečnih kilogramov do sedaj!"

Stuart Fischer, doktor zvezdnikov in najbogatejših, Los Angeles

"Danes obstaja mnogo sredstev za hujšanje vendar jih večina nima znanstvene podlage, ki bi potrdila njihov učinek. V zadnjih letih me je pozitivno presenetilo, da so se pojavile številne klinične raziskave, ki potrjujejo učinkovitost RE-Lite PLUS pri izgubi odvečnih kilogramov. Kljub temu, da se rosehip že stoletja uporablja v zdravstvene namene je to šok za celotno zdravstveno industrijo. Iz lastnih izkušenj lahko povem, da RE-Lite PLUS na moje paciente oz. Stranke vpliva kot neverjeten topilec maščobe. Slišal sem že številne komentarje, da kilogrami kar odpadajo kljub nespremenjenem življenskem slogu!"

Dostavite mi mojo RE-Lite PLUS takoj!

RE-Lite PLUS je popolnoma naraven izdelek, ki ne vsebuje škodljivih kemičnih snovi. Ne zahteva posebnih pogojev in je povsem preprosto za uporabo. RE-Lite PLUS je v tem trenutku največji svetovni hit za igubo kilogramov!

Z RE-Lite PLUS boste dosegli hitre rezultate, in sicer:

Ali je RE-Lite PLUS prava izbira za vas?

Če se še naprej sprašujete, katero sredstvo je najbolj učinkovito za popolno izgubo kilogramov lahko v tabeli pogledate nekatera dejstva!

Metoda Učinek Stranski učinki
Stradanje (diete)
V prvih dneh dobri rezultati nato se hujšanje zaključi in kilogrami povrnejo. Dolgoročno upočasni metabolizem, poveča stresni hormon v telesu. Neprijetno.
Topilci maščob (fat burnerji)
Minimalni učinki. Potrebna dolga uporaba. Znanstveno nedokazano. Velika količina kemičnih dodatkov. Poslabšanje kože.
Kreme za zmanjšanje obsega
Neučinkovito. Brez znanstvenih dokazov. Dragi tretmaji brez dokazov o učinkovitosti. Rezultatov ni.
Liposukcija in druge operacije
Visoka učinkovitost pri oblikovanju telesa. Takojšen učinek. Izredno drag postopek. Dolgo in naporno okrevanje. Slabi rezultati zaradi odvečne kože. Možnost zdravstvenih zapletov.
RE-Lite PLUS
Dolgoročne spremembe v obliki telesa. Visoko učinkovito topljenje maščobe. Povečanje mišične mase. Nima

Kako se RE-Lite PLUS uporablja?

RE-Lite PLUS je popolnoma naraven izvleček Rosehip v obliki majhnih izredno potentnih kapsul, ki se uporabljajo 1 mesec. Po tem priporočamo 2 tedna prestanka pred ponovitvijo tretmaja.

1.

Vsak dan zaužijete dve kapsuli RE-Lite PLUS.

2.

Telo prične s povečanim metabolizmom in topljenjem maščobe.

3.

Tretma traja 30 dni. Že po 10 dneh boste opazili prve rezultate. Po prenehanju tretmaja telo počiva 2 tedna in ponovite tretma.

Želim učinkovito rešitev za izgubo kilogramov! Pošljite mi mojo RE-Lite PLUS takoj!

V nadaljevanju so samo nekatera od sporočil zadovoljnih uporabnikov RE-Lite PLUS, ki vsakodnevno prispejo na naš naslov:

"Izgubila sem 27 kilogramov"

"Dolga leta sem hujšala ampak diete niso delovale ali pa so se kilogrami takoj ponovili. Sestrična mi je povedala za vaš izdelek in popolnoma me je navdušil! Že po dveh tednih sem opazila prve rezultate. Izgubila sem že 27 kilogramov! Še kak kilogram in moja postava bo popolna - takšna kot sem jo imela pri 21tih. Zares se vam moram zahvaliti in povedati, da bom RE-Lite PLUS priporočila vsem, ki me vprašajo."

Jasna, 45, Dragomer

"Po 10 letih sem končno ponosna na svojo postavo"

"Že 10 let se borim z odvečnimi kilogrami. Od rojstva mojega prvega otroka nisem mogla izgubti trebuha in na plažo sem nosila samo še zaprte kopalke. Letos bo prvo leto, ko bom končno spet z veseljem pokazala svojo postavo na plaži. Izgubila sem 17 kilogramov v enem mesecu in to brez telovadbe. To je popolnoma neverjetno. Zares sem mislila, da mi ni več pomoči.!"

Ana, 36, Ljubljana

"Izgledam kot supermodel haha!"

"Nikoli nisem bila debela. Imela pa sem več kilogramov kot sem si jih želela. Na Instagramu in Facebooku vsak dan gledam dekleta s popolno postavo in vedno sem jim zavidala. S prijateljico sva preizkusile RE-Lite PLUS in rezultati so neverjetni! Izgubila sem 9 kilogramov. Sedaj imam manj kilogramov, kot sem jih imela v srednji šoli. Imam čvrst trebušček in izgledam zares neverjetno. Hvala, hvala, hvala!!!!"

Darja, 29, Sežana

"Prvič v življenju izgledam zares dobro – deluje tudi za moške!"

"Kot moški sem se dolga leta izogibal raznim tabletam za hujšanje in dietam, ker se mi je to zdelo bolj za ženske. Po mojem 30tem letu so se kilogrami okoli trebuha začeli nabirati. Ko sva se s punco razšla sem želel, da bi izgledal bolje, da bi privlačil dekleta zato sem iskal nekaj kar bo delovalo zame. RE-Lite PLUS je najboljša stvar, ki sem jo našel! Ne samo, da sem izgubil trebuh ampak sem celo pridobil mišice kljub temu, da ne telovadim redno razen košarke s prijatelji tu in tam. Izgledam bolje kot sem izgledal kadarkoli v svojem življenju!"

Marko, 33, Celje

*Opozorilo! Zaradi velikega povpraševanja so zaloge omejene! Če naročite danes, vam zagotovimo, da boste izdelek prejeli naslednji delovni dan. Trudimo se, da bi zaloga dohajala povpraševanje kljub temu pa je v tem trenutku skoraj nemogoče dobiti dovolj RE-Lite PLUS za vse, ki si tega želijo. Zagotovite si dovoljšno količino za celoten tretma, ki ga želite!

Nekaj komentarjev naših kupcev:

156 comments Add a comment
 • Dunja B.
  Zadovoljna sem z učinkom RE-Lite PLUS. Najprej sem mislila, da je nateg ampak to je res dobro...
  Reply · 11 · Like ·
  • Jana K.
   Ne bit skromna. Jaz sem leta poskušala z raznimi tabletami in ni blo nobenga haska. Ne samo, da je dobro – najboljše kar sem našla je.
   Reply · 1 · Like ·
 • Jan Z.
  Priporočam!!!
  Reply · 11 · Like ·
 • Helena Jaklič
  Bom zdej narocila da izkoristm popust :)
  Reply · 7 · Like ·
 • Katja Ban
  Moja mama prisega samo na domače pripravke, saj so samo oni brez kemikalij ne vem a je to res tako dobro a bi riskirala
  Reply · 5 · Like ·
  • Jelena Martinčič
   Ni dvoma!Jaz sm se rešila maščobe! Domači pripravki sicer niso slabi ampak tole je neverjetno. Kile se topijo. ;)
   Reply · 1 · Like ·
 • Branka Smole
  Vredna je vsakega centa!
  Reply · 7 · Like ·
 • Vesna Pavček
  Tsiti, ki nima težav s kilogrami je najbolj srečen človek na svetu...
  Reply · 7 · Like ·
 • Natalija Grubar
  Končno se ne skrivam pod obleko. Življenje je resnično lepo!!!! :D :D DDDD
  Reply · 2 · Like ·
 • Iva Kopač
  Po naravi sem skeptik in sem bila popolnoma šokirana z rezultatom
  Reply · 4 · Like ·

Več kot 4.000 zadovoljnih kupcev v Sloveniji in to samo v preteklem letu!

FAQ – Najpogosteje zastavljena vprašanja:
Kako se RE-Lite PLUS uporablja?
RE-Lite PLUS je enostavna za uporabo. Vsak dan preprosto zaužijte dve kapsuli RE-Lite PLUS in spijte dovoljšno količino vode.
Kdaj bom opazil prve rezultate?
Prve rezultate boste opazili že po 10 dneh. Rezultati bodo vedno bolj opazni s časom.
Zakaj je RE-Lite PLUS boljša od drugih izdelkov za hujšanje?
Za razliko od drugih izdelkov za hujšanje RE-Lite PLUS zagotavlja dolgoročne rezultate in preoblikovanje telesa. Večina drugih izdelkov temelji na izgubi vode, kar se v prvih dneh pokaže kot izguba kilogramov, ki se kasneje ustavi. Rosehip deluje na dejansko izgubo maščobe.
Kdaj bo prispela RE-Lite PLUS?
RE-Lite PLUS prispe na vaš naslov v roku 2-3 dni po sprejetem naročilu. Pošiljko plačate po povzetju. Vaš nakup je varen in diskreten, zato naročite takoj!
Kaj, če mi RE-Lite PLUS ne pomaga?
Testiranja so pokazala, da se je 97 % uporabnikov rešilo odvečnih kilogramov, ampak vedno obstaja določen odstotek ljudi, ki iz kakšnega razloga niso zadovoljni z izdelkom. Za take obstaja naša 44-dnevna garancija zadovoljstva. Če v tem obdobju ne dosežete rezultatov in bi radi vrnil izdelek, ga samo pošljite nazaj. Denar vam bomo povrnili na vaš bančni račun brez vprašanj in pogojev. Vaš nakup je popolnoma brez tveganja, zato ne oklevajte in naročite svojo RE-Lite PLUS takoj!
Kaj vsebuje RE-Lite PLUS?
RE-Lite PLUS vsebuje samo 100% naraven izvleček Rosehip. Izvleček, ki ga vsebuje RE-Lite PLUS je pridelana v gorah na območju južne Afrike.
Pazi se imitacij!
Zaradi rastoče popularnosti so se na slovenskem tržišču pojavili ceneni ponaredki izdelka. Orginalen izdelek se prodaja
v orginalni embalaži le na tej strani!

Kot uradni distributer zagotavljamo kvaliteto izdelka.
Ne tvegaj svojega zdravja s kopijami!

Sedaj imate priložnost spremeniti svoje življenje! Pridobite popolno postavo, ki ste jo vedno želeli in, ki vam jo bodo zavidali vsi!

RE-Lite PLUS je edini izdelek, ki bo je prepričal znanstvenike s svojo neverjetno močjo topljenja maščobe!*

Ne čakaj niti minute več! Naroči takoj!

Ponudba se izteče:

Posebna garancija: Če se v 44 dneh ne rešište odvečnih kilogramov, ti bomo vrnili 100-% znesek nakupa na tvoj bančni račun. Brez vprašanj in pogojev!

P.S. RE-Lite PLUS je učinkovita za izgubo odvečnih kilogramov in topljenje maščobe. Prvi rezultati se bodo pokazali že po 10 dneh!

P.P.S. Zaradi njene neverjetne učinkovitosti zaloge RE-Lite PLUS izginjajo s svetlobno hitrostjo. Zato vam svetujemo, da jo naročite takoj, dokler še traja popust. Akcija je časovno omejena in naslednja pošiljka zalog se bo prodajala po polni ceni. 97 % naših kupcem se je uspelo rešiti odvečnih kilogramov. Zato vam svetujemo, da naročite danes, da lahko že jutri začnete s preoblikovanjem svoje postave. Glede na to, da RE-Lite PLUS daje hitre rezultate, vam svetujemo, da si tako priskrbite zalogo, da se izogneš morebitnim problemom z dobavo!
44 - dnevna garancija
Če si v roku 44-ih dni premislite,
vam bomo vrnili denar.
Dostava
Izdelek vam bomo dostavili preko najhitrejše in najzanesljivejše kurirske službe!
100% varen nakup
Izdelek lahko plačate po povzetju, s tem vas zaščitimo pred morebitnimi zlorabami. Vaši osebni podatki pa bodo popolnoma varni!


Odajam naročilo, prosimo, počakajte!
Kam naj vam pošljemo
vaše naročilo?
1 x - 79.9 -50% 39.95 € + poštnina
2 x - 135.90 -50% 69.58 € + 0€ dostava
3 x - 175.90 -50% 99.98 € + 0€ dostava
Plačilo po povzetju
Št. izdelkov na voljo po subvencionirani ceni:
11
Zadnji nakup
opravljen:
Pred 3 min
100% varen nakup